Certificate Rohema Invest

Vopsele intumescente/ antifoc

  image

  Gama produselor intumescente Hempel este alcatuita din Hempacore One 43600 si Hempacore One FD 43601, acestea fiind destinate protectiei pasive impotriva focului celulozic. Domeniul de utilizare al acestor vopsele intumescente: constructii civile rezidentiale si industriale, aeroporturi, gari, stadioane. Proprietatile de utilizare ale produselor antifoc conduc la obtinerea unui finisaj estetic si unei suprafete netede a structuri metalice protejate.

Certificat ISO 9001:2008

  image

  SC ROHEMA INVEST SRL a obtinut in anul 2011, de la organismul de acreditare ALL CERT SYSTEMS, Certificat ISO 9001: 2008 pentru Sistemul de Management al Calitatii stabilit si implementat in cadrul companiei. In Februarie 2014 firma SC Rohema Invest SRL a obtinut Recertificarea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001: 2008 pentru comert cu ridicata al produselor chimice: materiale de protectie anticoroziva, grunduri, vopsele, emailuri, diluanti.

Rezervoare de apa potabila si lichide alimentare

  image

  Hempadur Multi-Strength 35530 este o vopsea foarte performanta, fara solvent cu utilizare in protectia tancurilor de apa potabila sau alte lichide alimentare, fiind conforma cu cerintele legislatiei in vigoare. Hempadur Multi-Strength 35530 este un produs epoxidic cu 100% volum de solide, special conceput pentru protectia pe termen lung a rezervoarelor de apa potabila construite din beton sau otel. Vopseaua nu contine solvent sau alte substante care sa influenteze gustul sau mirosul apei, ceea ce inseamna ca apa isi pastreaza calitatile.

Certificare WRAS

  image

  Certificarea Water Regulations Advisory Scheme a vopselei Hempadur Multi-Strength 35530, utilizata pentru protectia interioara a tancurilor de apa potabila, face dovada ca produsul a trecut cu success testele complete referitoare la pastrarea calitatii apei in conformitate cu legislatia internationala aplicabila.